Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
este un tort rapid, crema se face cu o zi inainte , iar pentru cei care stiu sa lucreze cu frisca va fi o adevarata plecere....eu mai am de invatat...la frisca ma refer...prefer pasta de zahar
Blat: se separa galbenusurile de albus. Albusul se bate bine, apoi se adauga zahar. Cand s-a intarit se adauga galbenusurile unul cate unul, apoi se pune faina amestecata cu cacao. Se incorporeaza cate putin; se toarna intr-o tava si se da la cuptor 35 minute. Se face testul cu scobitoarea.
Crema:Se rupe ciocolata bucati, se toarna frisca si se da la microunde 1 minut. Se scoate, se amesteca bine pana cand se topeste ciocolata. Daca mai este necesar se mai pune la microunde timp de cateva secunde. Dupa care se da la frigider timp de minim 8 ore, de preferat pana a doua zi. Se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul.
Blatul se taie in patru, se insiropeaza si se umple cu crema. Se orneaza cu frisca dupa preferinta
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult